Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση - Πρόσκληση

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου – Δημοτικού Σχολείου Γλινάδου και ο Προοδευτικός Όμιλος Γλινάδου Νάξου (ΠΟΓΝ) σε συνεργασία με την Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου, τη Διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου καλούμε όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τα Παιδικά Χωριά SOS.
Οι καθημερινές ανάγκες ενός Παιδικού Χωριού σε είδη είναι πολλές και αφορούν από την ανάγκη ενός παιδιού για ένδυση, διατροφή, εκπαίδευση, φάρμακα έως τις ανάγκες λειτουργίας ενός σπιτιού. Λόγω του μεγάλου αριθμού των παιδιών αλλά και αντίστοιχα των σπιτιών, στα οποία διαμένουν, μπορούμε να κάνουμε δωρεές σε είδη όπως: καινούρια παπούτσια, είδη παιδικού ρουχισμού, κάθε είδος τροφίμων που δε χρειάζεται άμεσα ψυγείο (λάδι, γάλα εβαπορέ, ρύζι κλπ), είδη καθαριότητας σπιτιού (σκόνη πλυντηρίου, χαρτί υγείας κλπ), εκπαιδευτικά βοηθήματα, γραφική ύλη, καινούρια σεντόνια, πετσέτες κτλ και γενικώς είδη εξοπλισμού σπιτιού, καινούριες ή ελάχιστα μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές (ψυγεία, κουζίνες κλπ).
Για τη συγκέντρωση των παραπάνω ειδών που θα προσφερθούν, η αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου στην πλατεία του Γλινάδου θα είναι ανοιχτή:
  • ·         την Παρασκευή 25/11/2016, 14:00 ως 17:00
  • ·         την Κυριακή 4/12/2016, 11:00 ως 14:00
  • ·         την Κυριακή 11/12/2016, 11:00 ως 14:00

Επιπλέον, όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρνει τα παραπάνω είδη στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Σχολείο κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας τους.

Για να μπορέσουν τα Παιδικά Χωριά SOS να συνεχίσουν το καθημερινό τους έργο σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε, χρειάζονται ΚΑΙ τη δική μας βοήθεια.

Προσδοκούμε στην ανταπόκρισή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου